13 april 2006

Nyheter!

Jag är så GLAAAD! Fick nyss ett samtal från kommunen, ett besked om att Elin och Ida fått platser på det dagis vi önskat oss i första hand! dagiset finns jättenära (på kvarteret!), och det blir på samma avdelning som Felicia var på när hon var liten. Vi var jättenöjda då, och kommer säkert att vara det nu också! Det är ett ganska traditionellt dagis, där varje barn blir sett. Avdelningen intill är ett Reggio-inspirerat dagis som säkert är jättebra, men en kompis till en kompis har vikarierat där, och har sagt att personalen engagerar sig mest när någon ser på... Då känns det bättre att få vara där Felicia var. Hon älskade det dagiset och den personalen. Dessutom kommer vår underbara granne E att jobba där till hösten! Bara fördelar!
Har visst glömt att berätta om filmen som jag såg på bio! Heartbreak hotel var jättebra, tyckte vi! Rolig, alvvarlig, mycket hög pinsamhetsfaktor.... Klart sevärd. Vi var så nöjda med kvällen! Matren som vi åt på thairestaurangen var jättegod! Jag åt sötsura räkor; rikligt med både stora räkor och grönsker. Helt perfekt!
Idag så ska vi åka till mina föräldrar. Mina bröder kommer också hem. Eller, ja, lillebror är redan där. Att plugga för hemtentan gå ju lika bra hemma hos föräldrarna, och storebror med sin familj kommer imorgon. Så blir hela familjen samlad igen! Roligt! Felicia håller på att längta ihjäl sig!! Fullt hus blir det, för 12 pers är vi ju nu!
Ha en jättefin påskhelg allihop!

1 kommentar:

Anonym sa...

Åh vad perfekt att ni fick det dagis ni ville ha till tjejerna. Det låter som ett jätte bra dagis och ni har ju erfarenhet sen tidigare, det är alltid bra! :-)

Vi väntar fortfarande på svar här när det gäller Karins dagisplats. Har sökt inskolning till mitten på augusti... får hoppas vi får nåt bra dagis även vi! :-)

Mysigt att träffas hela familjen! Det blir ju inte lika ofta när alla har sina egna familjer och kanske bor långt bort osv. Extra kul då de gånger de blir!

Får hoppas ni får en fin vecka. Här skiner solen idag och vi ska snart bege oss ut på promenad. Ska på lite "mamma-fika" idag. Vi är tre (ibland fyra) mammor som brukar träffas regelbundet och fika och barnen får leka av sig lite. Jätte kul! De är jämngamla också... skiljer som mest ca en månad.

Eftermiddagen ska vi nog ägna i trädgården tror jag. En del som behöver fixas där! :-)

Kram på dig!